COMUNIONS

RECORDA PER SEMPRE

EL SEU DIA ESPECIAL

Sembla mentida, però ha aconseguit canviar-te la vida en tan sols uns segons. I nosaltres estem segurs que vols guardar tots aquests primers records: els seus somriures mentres descansa, les seves ganyotes, els seus ditets, la seva pell suau i fràgil, etc. 

Les sessions newborn s'omplen de tendresa. Les realitzem durant els primers quinze dies de vida del nadó al nostre estudi i duren entre dues i quatre hores. Aconsellem fer-les als matins, ja que és quen estan mes tranquils. 

Durant les nostres sessions, el més important són la seguretat i les necessitats del bebè: si el nadó no se sent còmode en alguna postura, el canviarem ràpidament; si necessita menjar, aturarem la sessió tantes vegades com calgui. Serem nosaltres els que ens adaptarem al seu ritme en tot moment.

La sessió està enfocada a fotografiar el nadó però també fem fotos amb els pares, germans i/o mascotes. Considerem que és un moment important per a tota la família!

     Quan faig la reserva per a la sessió del meu bebè?
 

Recomanem fer-la durant l'últim mes d'embaràs, però si ho tens clar abans també pots fer la reserva! Marcarem el teu FPP, ens avisaràs quan neixi i quedarem un dia per fer-la. Si no l'has fet abans de néixer, no et preocupis. Avisa'ns el dia que neixi!  
 

 

     Solament es pot fer fins als 15 dies?
 

No, es pot fer fins als 25, però com més petit, millor.

Normalment fem les sessions quan tenen 8-12 dies. 
 

 

     Quant dura la sessió?
 

És una sessió una mica llarga, però molt tranquil·la. Aquest dia quedarem a les 10.00 i segur que abans de les 14.00 hem acabat. Cada sessió és diferent i serà el bebè el que marqui el ritme d'ella. 
 

 

     Quant temps trigues a lliurar-me les fotos?
 

Molt poquet! 5 dies després de la sessió t'enviarem la galeria privada amb totes les imatges. I una vegada les seleccionis, en 10 dies hàbils podràs tenir-les. 
L'àlbum i els productes extra que demanis triguen una miqueta més, entre dues i tres setmanes. Però t'assegurem que valdrà la pena l'espera!

VOLS POSAR-TE EN

CONTACTE AMB NOSALTRES?

VOLS POSAR-TE EN

CONTACTE AMB NOSALTRES?

Av. Coprincep de Gaulle N19
martinimatge@gmail.com
340622 - 382853
Fotografia de nounats, maternitat, nens y families a Andorra. 
Fotografia de noces i parelles a Andorra.
Fotografia corporativa i de empreses a Andorra.
  • Facebook - Círculo Negro
  • Instagram - Negro Círculo