top of page
2020_10_15 Patricia & Albert (Martin Imatge)-1237.jpg

Martin Imatge 

és una empresa de fotografia que va començar el seu camí a l'abril de 2013. Compta amb un equip dinàmic, format per professionals de la fotografia. 

2020_10_15 Patricia & Albert (Martin Imatge)-1300 copia.jpg
Albert va cursar els seus estudis a ITES - Barcelona, i va decidir emprendre aquest nou camí que res tènia a veure amb el que havia fet, però que sempre havia estat el seu somni. Albert està especialitzat en fotografia corporativa. Li encanta la fotografia esportiva, i des de fa uns anys és el fotògraf de l'equip de la lliga ACB, el Morabanc Andorra. També realitza fotografia de producte, tal com hem pogut comprovar al llibre “Fogons de Salut“. I és el fotògraf oficial d'empreses amb gran pes del país. 
Al juny de 2015, es va incorporar a l'equip Patricia. Ella va cursar els seus estudis a EFTI - Madrid, i mai s'hauria imaginat deixar-ho tot per a emprendre una nova vida a Andorra. Patricia, per contra, està especialitzada en fotografia familiar. Gaudeix moltíssim amb les sessions infantils. Des de la il·lusió en aquesta etapa de 9 mesos, fins a aquests primers dies de vida plens de tendresa. Passant per sessions familiars i comunions. 
2020_10_15 Patricia & Albert (Martin Imatge)-1260 copia.jpg


I junts, estan especialitzats en capturar aquests moments que haurien de durar per sempre. Són capaços de fotografiar tots aquests sentiments, riures, plors, balls… tots i cadascun dels moments de una boda. Estan encantats de formar part d'un dels dies més importants en la vida d'una parella. I per això, al final del 2015, van decidir crear Eclipse Wedding

Compten amb un gran estudi situat a Escaldes-Engordany. En les seves instal·lacions, disposen de tot el necessari perquè us sentiu com a casa. 
Estan preparats per fer-vos viure una experiència única i plena d'emocions, perquè us quedeu amb un record per sempre. 

El millor de tot, és que a part de ser companys de treball, són companys de vida. I no hi ha res tan fort com la complicitat i carinyo posat a cada treball realitzat. Compten amb una gran experiència en el sector, però continuen formant-se per a poder donar el millor en cada sessió i superar-se dia a dia. 

 

 

 

Creuen en la fotografia com a mètode d'expressar emocions,

de recordar, i és que recordar és viure dues vegades.

bottom of page